Versenyek
CSGO icon
NKL 2017/1
Counter-Strike: Global Offensive
Csapatlétszám: 7/38/22
Helyszín
location location location
Akácliget Gyógy- és Strandfürdő
5300 Karcag Fürdő utca 3.
Kövess minket
Rólunk


Örömünkre szolgál, hogy 2017-ben megvalósulhat a Kunság fővárosában Karcagon az első Nagykun LAN rendezvényünk. Célunk, hogy a kelet-magyarországi régiót is egy színvonalas eSport rendezvénnyel színesítsük. Mind amellett, hogy a hazai játékosokat egy kiemelkedő rendezvényre csábítjuk ide, szeretnénk a külföldi játékosokat is megcélozni.

 

 

 

 

Az eseménynek az Akácliget Gyógy- és Strandfürdő fog otthont adni, ahol egy 300 m2 rendezvénysátorban, teljesen vízmentes környezetben, fénytechnikával, hangosítással, optikai internet hozzáféréssel, fűtés / hűtés technikával várjuk a versenyzőket. A fő rendezvénysátor mellett további pavilonok is fel lesznek állítva, a szervezők valamint a média munkatársak részére fenntartva. Itt lehet majd az eredményeket leadni, valamit az interjúsarok is itt kerül kialakításra, továbbá ez lesz az információs pult is. A rendezvény technikai hátteréről, informatikai részről Magyarország egyik piacvezető szerverszolgáltató cége fog gondoskodni, a „Clans.hu” név szerint. Egyben Ők lesznek a rendezvény egyik főtámogatói is.


 

A fürdőről és helyszínről röviden:
 

 Az itt megrendezésre kerülő versenyek egyedisége, a nevezési díjába belekalkulált 3 napos fürdőbelépő, amivel minden résztvevő korlátlanul (a fürdő nyitvatartási idején belül) használhat 7 fürdő medencét, amelyek között termálvizes medence hideg úszó és élménymedence is megtalálható. A fürdő területén található a kereskedelmi szálláshely is, ami 10db faházat, 2db apartmant és 4db szobát jelent, mind emellett több 10 m2 parkos terület sátorhelyek részére fenntartva. A rendezvény idején a nevezettek kedvezményes áron foglalhatnak szállást. Bővebb információ a szálláshelyekkel kapcsolatban lentebb található. A fürdő területén elhelyezkedő büfék egész nap várják vendégeiket, valamint egy étterem, ahol 990Ft-ért korlátlan ételfogyasztás lehetséges. A bejárattól 300m-re található kisbolt ahol minden egyéb élelmiszer bevásárolható. A városban továbbá TESCO, Penny, SPAR, Aldi is megtalálható. A fürdőben és kempingben a rendezvény első napján 10:00-től a rendezvény utolsó napjáig 18:00-ig lehet tartózkodni a nevezés mellé kapott karszalagokkal. A helyszínre családtagok, barátok, akik nem fürdőznek 100Ft-os látogató jeggyel tudnak belépni, fürdőzni is kívánó vendégek részére a fürdő aktuális árain lehetséges a belépés (a megkülönböztetés karszalag alapján fog történni).

 


 

A rendezvény lebonyolítása:
 

A weboldalon keresztül a játékosok személyenként regisztrálhatnak, és hozhatják létre csapatukat. Kész 5 fős csapatok regisztrációja elfogadása után a kapott email-ben kapott instrukciók alapján folytathatják a nevezést. A regisztrált és fizetett csapatokat rendszerünkbe felvesszük és ez alapján az érkezéskor könnyedén tudjuk őket check-inelni.

A belépés a rendezvényre, augusztus 4-én 12:00-től lehetséges. A fürdő területére a kemping főbejáratán keresztül léphetnek be az érkező versenyzők. Az itt felállításra kerülő NKL recepciós pultnál tudják a regisztrációjukat véglegesíteni. Személyigazolvány ellenében (amennyiben nincs, úgy egyéb fényképes dokumentummal) átvehető a nyakba akasztós versenyző PASS, amellyel a rendezvénysátor és annak körzetébe léphetnek be, a fürdő területének belépésére jogosító vízálló karszalagot, 2db levonós matricát a játékos nevével és csapatának nevével ellátva, amelyet a biztonsági kollégánk fog felragasztani a monitorokra és számítógépekre, továbbá egy ültetési rendet.

A csapatok részére a fürdőzésen kívüli fakultatív program mellett lehetőség van a lábtenisz és röplabda pályák használatára is, ezen kívül a közelben füves focipálya, erdei futópálya is megtalálható.


 

Biztonság:
 

A rendezvény helyszínére mindenki a saját számítógépével és azok perifériáival fog érkezni, amik beszerzése nem kis költségekkel járt. Szeretnénk mindenkit biztosítani arról, hogy a rendezvényen mindenki értéktárgya a tőlünk telhető legnagyobb odafigyeléssel lesz őrizve. Amivel szolgálni tudunk a játékosokért:

  • A fürdő teljes területén IP kamerákkal figyeltetünk a nap 24 órájában, a felvételek bármikor visszanézhetőek.
  • A rendezvény ideje alatt 2 biztonsági őr is szolgálatot fog tenni 24 órás váltásokban. Nem csak a regisztrációnál, de az éjszaka folyamán is a rendezvénysátor és annak vonzáskörzetében fognak tartózkodni.
  • A rendezvénysátron belül, külön nagyfelbontású kamerával fogunk védekezni az esetleges lopások ellen.
  • A sátor kívülről egy külön kordonnal lesz körbevéve, ahova csak és kizárólag a játékosok, menedzserek és a szervezők mehetnek be a nyakba akasztós PASS-al, amit rendezvényszervező kollégánk fog felügyelni.